Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز گفت: موضوع حذف وسایل بازی تنها مربوط به چند پارک‌ یکی از مناطق بوده و پس از پیگیری‌‌ها و تذکرات لازم، وسایل جابجاشده، مجدداً به پارک‌های موردنظر بازگشته‌ و در دسترس کودکان عزیز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آناج؛محمدحسین حسن‌زاده با بیان این‌که لوازمی از قبیل تاب و سرسره، از المان‌های خاطرانگیز پارک‌ها است، ابراز داشت: حذف این لوازم، در دستور کار سازمان پارک‌ها و مناطق شهرداری نیست ودر چهار سال گذشته، بخشی از تلاش سازمان پارک‌ها، صرف ایمن‌سازی، زیباسازی و نوسازی این قبیل لوازم در سطح پارک‌های شهر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با پیگیری‌هایی که در دو روز گذشته، در خصوص حذف تاب و سرسره در برخی از پارک‌های یکی از مناطق، صورت گرفت، این وسایل، هم‌اکنون بازگردانده شده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری تبریز متذکر شد: ایجاد وسایل بازی مکانیزه در پارک‌ها، هیچ تناقضی با وسایل سنتی ندارد و در صورت وجود بستر مناسب، در پارک‌ها تعبیه می‌شود؛ اما سیاست کلی سازمان، فراگیرساختن این وسایل و حذف وسایل سنتی نیست.

حسن‌زاده با قدردانی از اطلاع‌رسانی و توجه رسانه‌ها به اقدامات پارک‌های سطح شهر گفت: حوزه‌های مختلف پارک‌ها و فضای‌سبز، حمایت و توجه رسانه‌ها را از سرمایه‌های مهم فکری و معنوی خود می‌داند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۶۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • استقبال گسترده زائران و مجاوران رضوی از جشنواره لاله‌های مشهد
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • دستور دادستان فردیس برای ساماندهی یک پارک
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • چاه‌های مسدود شده شهرداری قم فک پلمب شد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید